Tratament corector riduri - ochi, buze, frunte 15 ml

Tratament corector riduri - ochi, buze, frunte 15 ml
  • med_far_228
42,00  Lei *
Conținut: 15 ml (0,00  Lei * / ml)

inclusiv TVA

Durata de livrare 3-5 Zile lucratoare

 
ADRESABILITATE Ridurile de expresie sunt diminuate prin acţiunea miorelaxantă a extractelor de Gatuline şi Ginger. Ridurile sunt atenuate vizibil... Mai multe
Informații produs "Tratament corector riduri - ochi, buze, frunte 15 ml"

ADRESABILITATE Ridurile de expresie sunt diminuate prin acţiunea miorelaxantă a extractelor de Gatuline şi Ginger. Ridurile sunt atenuate vizibil la o zi de la aplicare, iar în 10 zile, microrelieful pielii e îmbunătăţit substanţial. Ridurile profunde sunt diminuate prin acţiunea sinergică a ingredienţilor Trylagen, Superoxid Dismutaza ,Vitamina A şi E care previn alterările structurale ale fibrelor de colagen şi stimulează sinteza de colagen nou. Lipozomii cu Acid Hialuronic se absorb în piele, ridurile sunt umplute din interior şi netezite.

MOD DE UTILIZARE Se foloseşte dimineaţa şi seara, după demachiere şi tonifiere. Se aplică în zona din jurul ochilor, buzelor şi frunţii şi se masează uşor până la completa absorbţie. Se asociază cu crema de întreţinere zilnică. Produsul este ambalat în flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principală diferență faptul că nu există nici un tub de imersie, ci o diafragmă care se ridică la evacuarea produsului, prin acționarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea conținutului aproape 100%, dozarea produsului este constantă, riscul de contaminare a produsului este scăzut. La prima utilizare sunt necesare cca. 5-7 acționări pentru amorsarea pompiței.

BENEFICII Riduri mult diminuate.

Link-uri către "Tratament corector riduri - ochi, buze, frunte 15 ml"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Tratament corector riduri - ochi, buze, frunte 15 ml"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.
Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ultimele vizualizate