Cremă contur ochi cu Argan 15 ml

Cremă contur ochi cu Argan 15 ml
  • med_far_260
10,99  Lei *

inclusiv TVA

Durata de livrare 3-5 Zile lucratoare

 
ACTIUNE Zona din jurul ochilor este mai expusă acțiunii agresive a diferiților nocivi și ca urmare mult predispusă la formarea ridurilor,... Mai multe
Informații produs "Cremă contur ochi cu Argan 15 ml"

ACTIUNE Zona din jurul ochilor este mai expusă acțiunii agresive a diferiților nocivi și ca urmare mult predispusă la formarea ridurilor, necesitând o îngrijire specială. Uleiul de Argan este recunoscut pentru excelentele sale proprietăţi de emolienţă, catifelare şi hrănire a pielii. Contribuie la estomparea ridurilor și conferă pielii elasticitate. Ajută la restabilirea pH-ului natural al pielii, regenerează pielea prin revitalizarea funcțiilor celulelor, prevenind îmbătrânirea precoce, cauzată de poluare, fumat, expunerea excesivă la soare, este deosebit de util în tratarea pielii uscate. Vitamina A prezentă atât în uleiul de Argan, cât şi ca adaos suplimentar, constituie un antioxidant natural eficient, contribuind la combaterea îmbătrânirii cutanată datorate radicalilor liberi: linii fine şi riduri, scăderea tonicităţii, pierderea luminozității şi strălucirii tenului, etc.

MOD DE UTILIZARE Se aplică dimineata și seara, masându-se ușor cu mișcări circulare până la absorbția completă. Rezultat: Ten mai neted, catifelat şi luminos.

Link-uri către "Cremă contur ochi cu Argan 15 ml"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Cremă contur ochi cu Argan 15 ml"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.
Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ultimele vizualizate