Benzi depilatoare pentru corp 7x2 benzi depilatoare cu ceară+2 şerveţele cu Ulei de Aloe Vera pentru

Benzi depilatoare pentru corp 7x2 benzi depilatoare cu ceară+2 şerveţele cu Ulei de Aloe Vera pentru curăţarea cerii
  • med_far_811
11,99  Lei *

inclusiv TVA

Durata de livrare 3-5 Zile lucratoare

 
MOD DE UTILIZARE Cum se aplică: Pielea trebuie să fie curată şi uscată, fără iritaţii şi nici resturi de cremă. Se încălzesc benzile între palme... Mai multe
Informații produs "Benzi depilatoare pentru corp 7x2 benzi depilatoare cu ceară+2 şerveţele cu Ulei de Aloe Vera pentru"

MOD DE UTILIZARE Cum se aplică: Pielea trebuie să fie curată şi uscată, fără iritaţii şi nici resturi de cremă. Se încălzesc benzile între palme până se înmoaie ceara. Pentru aplicarea benzilor în zone mici, se taie banda după mărimea dorită. Separaţi benzile încet şi cu grijă. Aplicaţi banda în direcţia creşterii părului, extinzând-o printr-un uşor masaj. Cum se îndepărtează ceara: În timp ce cu o mână întindeţi bine pielea, cu cealaltă mână îndepărtaţi banda imediat printr-o mişcare bruscă în direcţia opusă creşterii părului, obţinându-se rezultate mai bune cu cât mai repede se face smulgerea. Dacă este necesar, repetaţi acţiunea. Benzile se pot folosi maxim de 4 ori. În cazul folosirii acestui produs pe zone sensibile cum ar fi axila, zona inghinală sau faţă, nu depilaţi aceeaşi zonă de două ori în aceeaşi sesiune de depilare, pentru a evita iritarea pielii. Pentru a obține o piele catifelată a buzei superioare, aplicați în direcţia creşterii firelor de păr, apoi faceți acelaș lucru dar de această dată în direcţia contrară a acestora. Pentru calmarea pielii, apăsaţi cu mâna sau aplicaţi o compresă rece pe zona depilată imediat după smulgere. Cum se curăţă resturile de ceară: Pentru o finisare perfectă şi o mai mare protecţie a pielii, aplicaţi un şerveţel post-depilatoriu pentru eliminarea resturilor de ceară, calmarea şi catifelarea pielii. Nu eliminaţi niciodată resturile de ceară cu apă, săpun sau alcool. Dacă este necesar, eliminaţi-le cu un disc demachiant îmbibat în ulei. Precauţii: Dacă se aplică pentru prima dată sau pe o zonă nouă a corpului, testaţi produsul pe o porţiune mică a pielii. Dacă în termen de 24 de ore nu s-a produs nici o reacţie adversă, continuaţi cu aplicarea. Depilarea cu ceară nu este indicată pentru persoane vârstnice, diabetici sau persoane în tratament pentru acnee. Nu se aplică pe nas, sprâncene, urechi, sfârcuri sau în jurul lor, organele genitale nici în zona perianală. Nu aplicaţi pe răni, varice, coşuri, crăpături, iritaţii sau arsuri, nici pe pielea care anterior a demonstrat o reacţie adversă la ceara depilatoare. După depilare, nu se recomandă expunerea la soare, îmbăierea sau folosirea dezodorantelor în următoarele 24 de ore. În cazul unor temperaturi ridicate (30 ºC), introduceţi benzile la frigider timp de 30 de minute înainte de utilizare. A se păstra în poziţie orizontală si la o temperatură inferioară a 40ºC. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

BENEFICII Îndepărtează eficient părul nedorit, vă lasă pielea catifelata şi hidratată.

Link-uri către "Benzi depilatoare pentru corp 7x2 benzi depilatoare cu ceară+2 şerveţele cu Ulei de Aloe Vera pentru"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Benzi depilatoare pentru corp 7x2 benzi depilatoare cu ceară+2 şerveţele cu Ulei de Aloe Vera pentru"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.
Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ultimele vizualizate