Sampon anticadere Gerovital H3 Derma+ 200 ml

Șampon anticădere Gerovital H3 Derma+ 200 ml
45,00  Lei *

inclusiv TVA

In stoc

  • med_far_391
Primiti puncte bonus
ACTIUNE Procapilul acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia. Biocapigen-ul format din Sulfopeptide, Aminozaharide, Aminoacizi și... Mai multe
Informații produs "Sampon anticadere Gerovital H3 Derma+ 200 ml"

ACTIUNE Procapilul acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia. Biocapigen-ul format din Sulfopeptide, Aminozaharide, Aminoacizi și oligoelemente, Glucoză, Vitamine din grupa B - B5, B3, B6, B7 acţionează în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului. Extractul din rădăcina de Maca se utilizează în stimularea creșterii părului, prevenirea alopeciei și protejarea părului împotriva stresului endogen și exogen.

MOD DE UTILIZARE În prima săptămână de 2-3 ori, perioada următoare max. 2 ori pe săptămână până la ameliorarea căderii părului, dar nu mai mult de 3-4 luni. După o pauză de 2 luni, timp în care se poate folosi Șamponul pentru Scalp Sensibil Derma+, se poate relua tratamentul. Șamponul se aplică pe părul umed, masând delicat scalpul, se clătește și se repetă aplicarea. Se lasă să acționeze 2-3 min. și se clatește cu apă din abundență.

BENEFICII Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos.

Link-uri către "Sampon anticadere Gerovital H3 Derma+ 200 ml"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Sampon anticadere Gerovital H3 Derma+ 200 ml"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.
Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ultimele vizualizate